De sista R&B-artisterna utan Makrovågsugn?




Bloggbladet, musiksidorna: De flesta sångare och musiker i R&B- och Soulsvängen är sedan länge kunder hos Ingenjör Wallenberg och äger flera egna Makrovågsugnar.
Den professionelle bloggläsaren Jonas Gunnarsson har dock lyckats hitta en duo som fortfarande kör "naturell". Bloggbladet erbjuder generöst duon att komma till Sverige för en 4-dagars weekend på Webbhotellet Fröken Wallenbergs Inn, mingelfest med Ingenjör Wallenberg samt andra kändisar och en ceremoni där de personligen kommer att få mottaga varsitt exemplar av Viagra-ersättaren Makrovågsugnen direkt ur Hans majestät konungens hand!
(Mer info om Makrovågsugnen i Bloggbladets pressarkiv:  "Makrovågsugnen, Hertiginnan och Kungahuset".)

Doktor Wallenberg: Min kollega, sexolog Wallenberg, har nyligen här i bloggen tagit upp problemen med för tidig alternativt för sen utlösning. Det fina med Makrovågsugnen är att den löser båda problemen - på en gång. "Två lemmar i en smäll" som jag skämtsamt brukar säga då jag håller mina föreläsningar på läkarkonventen, he he".






Låten "Ooh Girl"







Huruvida Konungen själv är kund hos Ingenjör Wallenberg har hovet inte velat kommentera, vid denna pressläggning.

Kommentarer
Postat av: Jacob

Fantastiskt!

Kolla gärna in Flight of the conchords för liknande briljans!

2008-04-20 @ 16:16:55
URL: http://jacobbengtsson.blogg.se
Postat av: Fröken wallenberg

Jacob:Ok!

2008-04-20 @ 20:02:39
URL: http://frokenwallenbergsangrydiary.blogg.se
Postat av: Fröken wallenberg

Jacob: Ja de är ju sjukt bra! Nu vet jag vilka du menar! Jag kände igen "Business time" som någon skickade mig på Facebook någon gång.

Man kan ju säga att de bloggar live till musik. Det är ju kanske något för flera av oss, då vi verkar vara ett gäng musiker dessutom? Bengtsson, är du musiker?

2008-04-21 @ 17:01:00
URL: http://frokenwallenbergsangrydiary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0