En läsarfråga om Makrovågsugnen

Resumé: Intresset för Makrovågsugen är lavinartat efter att Ingenjör Wallenberg vunnit Nobelpriset i Fysik för sin uppfinning, som kommer att konkurrera ut Viagra på marknaden (läs mer om detta i kategorimappen "Makrovågsugen, Hertiginnan och Kungahuset).



Fråga ur kommentarsfält:
Vet inte hur ful i munnen man får vara här, men jag fick genast en flashback..
En kompis "råkade" ta en "sån där" dam mellan benen och frågade lite blygt... du det där är väl en ---CENSUR ---- va? För snälla säg att det inte är en pytteliten ----ÄNDRAT ORDVAL---=mans-lem?
Vänliga hälsningar, Buzan

Doktor Wallenberg svarar:
Liksom på alla manliga områden där kvinnor försöker slå sig in med våld, så påverkas kromosomerna och ett litet y kan tillkomma. Jag hoppas att detta var svar på din fråga. För övrigt för vi just nu diskussioner med Karolinska sjukhuset gällande en exklusiv tillbehörsfunktion till Makrovågsugnen. Jag är förhindrad att berätta mer i detta läge då förhandlingar med Patentverket pågår. (Ps. Vi håller på ett vårdat språk i denna blogg. Gjorde därför några smärre ändringar i ditt brev.)


image11
"En sån där dam"
(Foto på ingenjör Wallenbergs irländska 16-åriga utbytesstudent Sinead taget av paparazzifotograf.)










Bloggbladet i eftermiddag: Ingenjör Wallenberg utvecklar sin Uppfinning Makrovågsugnen!

Idag på eftermiddagen blev det klart att Ingenjör Wallenberg fick igenom sitt patent "könsbytesknappen", vilket är en exklusiv tillvalsfunktion på Makrovågsugnen.
Karolinska institutet är mycket intresserade eftersom Makrovågsugnen erbjuder patienten ett både hormonfritt och oblodigt alternativ. Könsbyte genom makrovågsugnen är också ett mycket snabbt ingrepp och patienten kan gå hem samma dag.

Funktionen uppges uppnå bäst resultat på kvinnor som vill bli män då funktionen "omvänt makrande", - så kallat micrande - som skulle bli aktuellt för män som vill bli kvinnor ofta snarare resulterar i ett tredje kön: Detet.


Kommentarer
Postat av: Joel

Om man läser din presentation så står det att du är man och ett år.. hmmm...

Har du måhända micrat din biologiska klocka och makrat dina nedre delar lite för länge? Vad har du att säga till ditt försvar?

2008-04-21 @ 00:02:07
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Fröken wallenberg

Joel: he he, jag är en alien ... som är fullt utvecklad vid ett års ålder. och mitt kön är jag osäker på. Gillar inte rosa, är inte klängig, grov i mina skämt ... you tell me...

2008-04-21 @ 00:08:42
URL: http://frokenwallenbergsangrydiary.blogg.se
Postat av: Joel

hmm, låter nästan exakt som en 13 årig snubbe... hmm, mysteriet tätnar.. men efterforskning skall göras... *dov mysterisk musik*

2008-04-21 @ 07:40:12
URL: http://joelsunderbara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0