Välkommen du nye läsare!




Hmmm, varje gång jag skriver om Makrovågsugnen - det nya Viagra - så sjunker mitt läsarantal. Är det för internt månne? Är det bara mina trogna läsare som begriper? Har folk kommit in i mitten och förstår ingenting? Då kan jag rekommendera att läsa från början, i mappen "Makrovågsugnen, Hertiginnan och Kungahuset".

Är detta ointressant så är du - kära nytillkomne - välkommen att hitta något annat spännande ämne i min rika fauna! Snart kommer jag att börja skriva om andra saker än Makrovågsugnen igen.




En liten repetion för nytillkomna:

Detta är inte en kommersiell blogg, eller en blogg där man kan vinna trosor! Det är inte heller en modeblogg i dess vanliga bemärkelse där det står med vem jag druckit en kaffe Latte, och om mina nya jeans är från Cheap monday eller inte. Jag bär inte jeans och jag avskyr Stureplan (sorry).

Detta är en seriös politisk blogg som propagerar för ekologiska bananer, miljömedvetenhet och Konsums övertagande av världen. Bloggen lobbar också stenhårt för Wallenberg som statsminister. Om detta låter intressant är du välkommen i gänget med öppna armar! Om detta låter trist är du ändå välkommen så ska jag försöka tillgodose dina behov i den mån jag kan - konstruktiv kritik lämnas i kommentarsfältet nedan!


Förutom Statsminister-aspirant Fröken Wallenberg finns här några intressanta gästbloggare, till exempel:


Doktor Wallenberg

Ingenjör Wallenberg

Husmor Wallenberg

Manusförfattare Wallenberg

Tv-producent Wallenberg

Missbrukare Wallenberg

Låtskrivare och musikrecensent Wallenberg

Bokrecensent Wallenberg

Psykopat Wallenberg
Adolf Hitler



De flesta av dessa medverkande är röster i Fröken Wallenbergs huvud och brukar inte ställa till några större besvär, men för säkerhetsskull går hon i psykodynamisk analys på Neumann-institutet.








Om detta ändå inte är intressant kanske detta är hej då?  *Tår i ögat*  Jag hoppas jag inte gjorde dig alltför besviken ...


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Haha :D Du är rolig!

2008-04-21 @ 00:55:46
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Fröken wallenberg

Tumadre: Tack! Är du vaken förresten??

2008-04-21 @ 01:13:13
URL: http://frokenwallenbergsangrydiary.blogg.se
Postat av: Johan Lindell

Jag har faktiskt filat lite på en "frysmicro". Det vore så behändigt att snabbt kunna frysa t ex isbitar.
Problemet är bara att energiåtgången till detta kräver så pass mycket kylning av makapären att bara kylflänsarna skulle vara i storlek av en halv frys. Så det sket sig. Men tanken var fin.

2008-04-21 @ 01:16:50
URL: http://www.jois.blogdrive.com
Postat av: mormaria

Bästa fröken Wallenberg! Jag är ingen ny läsare av din blogg men jag har aldrig kommenterat den tidigare.Jag är lite fascinerad över bloggtrafiken mellan bla. pappac,jacob,barabratack,joel mfl. Jag är mycket imponerad över dina skrivartalanger och mycket road av dina inlägg liksom av dina "bloggkompisar" Vad jag inte förstår är hur ni hinner med något annat än blogga, då jag knappt hinner arbeta, fast jag bara LÄSER era inlägg... Hursomhelst: Tack för alla roliga stunder i din bloggvärld!

2008-04-21 @ 09:04:40
Postat av: Pappa C

mormaria:
Vi hinner inte med något annat.

Vi har inga liv.

Sorgligt men sant.

2008-04-21 @ 09:36:49
URL: http://www.pappac.se
Postat av: Kotteby

Frk. Wallenberg. Mina makrosar har inte kommit ännu? Vad händer. Mina "blåa" är slut och väntar ivrigt på Makro nu. Makro, det nya svarta!

Sen har jag i och för sig bara beställt två utan att fråga pris. Men jag antar att jag får lite rabatt?

2008-04-21 @ 10:15:37
URL: http://kotteby.blogg.se
Postat av: Jonas Gunnarsson

Ja, jag har ju förstått vad makron är, men jag har inte riktigt lärt mig att använda den på rätt sätt. Varför är det så många knappar och vred? Intressant dock att den har inbyggd fotfil. Det är väl egentligen den funktion jag använder flitigast just nu.

Det var länge sedan du skrev om juice. Har du inte haft tid att pröva några nya juice-sorter? Håll dig borta från tomatjuice, tycker jag. Det är säkert nyttigt men totalt omöjligt att få i sig.

2008-04-21 @ 10:17:55
Postat av: Fröken wallenberg

Johan: Du var inne på nåt bra där! Närstående två hälsar att hon beställer direkt om du kommer på ett sätt att krympa din uppfinning till micro-storlek (ofrivillig ordvits)

Redaktör Kotteby! Skulle aldrig kunna ta betalt av er. Makrosarna är på väg med "Green Cargo" till Bloggbladets redaktion i detta nu!

Gunnarsson: Ta vara på denna kommentar om makron. Du kan komma att behöva den som bevismaterial. Jag ser det i min kristallkula ...
Vad gäller juicerna så fick mitt lilla dryckestema ge vika ett tag för arbetet med Makrovågsugen, som varit omfattande. Snart kommer dock Hälsoguru Wallenberg att gästblogga lite här. Ska fråga henne om hon kan tänka sig att skriva om juice. Tack för påminnelsen!

2008-04-21 @ 18:07:57
URL: http://frokenwallenbergsangrydiary.blogg.se
Postat av: Världshärskaren

Det där med Adolf Hitler på slutet fick mig att brista i skratt.

Svarade dig på min blogg, men tackar dig även här för fin kommentar! Tack.

2008-04-21 @ 19:49:06
URL: http://varldsharskaren.blogg.se/
Postat av: Jonas Gunnarsson

Ja? Jag ska spara kommentaren i händelse att jag får slut på nya kommentarer.

Det var även intressant att läsa om din dust i spårvagnshissen och dina dialoger, verkliga som påhittade. Appropå intressant läsning alltså.

2008-04-21 @ 22:31:26
Postat av: J.G.

I regel är det väl intressant att läsa om personer?

2008-04-21 @ 22:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0