Bloggstartpaket av Fegon & Wallenberg


Fegon och jag ska starta företag. Vi har en affärsidé: Startpaketet "Hur man blir en framgångsrik bloggare".




Fegons guide  till hur du blir en bra bloggare

1. Du skapar ett konto på, förslagsvis, Blogg.se och du väljer ett lättihågkommet namn som blir din länkadress

2. Du katagoriserar dig själv som Mode-, pro ana-, skvaller-, sex- och festbildsbloggare

3. Inledningsvis lägger du upp fem inlägg om dagen, ett per kategori, sedan skriver du en kommentar till trettio personers bloggar, per kategori, för att avslutningsvis kommentera i varje blogg på Mest-aktiva-listan. Ge en kommentar som fastnar på deras näthinna. Ingen lång och innehållsrik kommentar utan snarare en-två meningar, tre radbrytningar osv.

4. Du registrerar dig på ALLA bloggtopplistor och användarutbytessidor och där ger du som bloggbeskrivning: Jag har alltid bilder på Britney Spears nya outfits och följer hennes bantningskurer samtidigt som jag ger er de senaste festbilderna på när Paris Hilton visar sitt kön för en samlad presskår.

5. Du dubblar dosen inlägg samtidigt som du ger svar på allas svar i din blogg så att det hela blir en enda stor chat. Samtidigt utökar du antal randomkommentarer för att sprida ditt namn så mycket du kan.

6. Du börjar med videoblogg, du återkommer ett videobloggsinlägg varje vecka samtidigt som du placerar in en bunt med det-är-synd-om-mig-inlägg som en daglig rutin. Ungefär vid det här skedet bör du vara med på mest-aktiva-listan och du får mängder av läsare iochmed att du chattar med trettiotusen bloggerskor och två bloggare.

7. Du tjatar till dig tidningsintervjuer som handlar om varför du är den enda populära bloggerskan som inte visar bilder på vad du äter till lunch. I varje intervju smyger du in smygreklam om din blogg där du nämner att du har ätsvårigheter, är sexmissbrukare, helg- och Onsdagsalkoholist och att så ställer du upp på bilder som är tagna i festmiljö... bilder som föreställer dig i en klänning som du har på lån, med prislappen hängande väldigt invikt.

8. Du startar ett rykte, genom "fakekommentarer", som antingen handlar om att du knarkar, har självmordstankar eller att du är en snubbe som bara försökt att bli känd genom att låtsas vara tjej. Det sista kommer rinna ut i sanden.

9. Nu läser halva blogglandet just din egna blogg och du trappar ner till två-tre inlägg om dagen och som enbart handlar om dig själv. Med mängder av smygreklam. Du lever livet med en stadig ekonomi och du är kung över världen.


4 av 6 i Fegons toppintressanta guideserie






Modebloggare Wallenbergs startkit och affärsplan:

Guiden ska tryckas upp i fyrfärg och plastas in tillsammans med tre uppsättningar hårförlängning i olika färger samt ett startkit med Dagens Outfit i form av:


1 par slitna blåjeansshorts som visar halva rumpan

1 par överdimensionerade vita solglasögon

3 st pastelltoppar i rosa, vitt och gult. (Medföljer 2 st dekaler som stryks fast med strykjärn. Välj mellan "I'm a bitch", "sweet sixteen", "Blondinbella har addat mig på Facebook" eller "Pastaskruvar och (snart) silikon byggde denna kropp".)

4 st släta plastarmband från H&M.
1 förpackning lösnaglar
"fransk manikyr", fyrkantig truck-finish

1 par bygg-dina-egna-trendskor. Paket innehållande ett par platta iläggssulor samt två meter plastsnöre i imiterat läder. Instruktion: Trä snöret hur som helst genom de anvisade hålen -klart! (Får du ont i fötterna - använd hålfotsinlägg, eller skippa sulorna och snurra endast snöret runt fot och ben.)  



         
Gucci-förlagan 8 000 kr       För "mer påklätt" (Armani 56 000 kr)



Startkit, tillbehör:

1 st engångskamera i återvinningsbar plast

1 st Risifrutti att äta medan du skriver. Räcker ca 14 dagar.

1 st internetadressbok med de största bloggarna samt medföljande CD-romskiva som laddar in adresserna direkt som favoriter (endast för PC tyvärr, har du Mac får du skriva in för hand).

1 st rabattkupong på stor Latte. Gäller på: Waynes Coffee, Roberts Coffee, Stoffes Coffee, Irish Coffee, Brads Coffee, Bengts Coffee, Ragnars Coffee, Runars Coffee, Coffees Coffee, Brittas Coughie och Govindas (obs! Sojakaffe)

Senaste numret av Expressen fredag.

1 st chiuaua-valp med tillhörande väska. Välj mellan färgerna rosa, leopard, guld eller naturell.





Hundvalp "naturell".



Bloggstartpaketet säljs inom en snar framtid på Åhléns för 4 495 kr.




                                                                                                                     



Journalist: -Fantastisk idé! Hur tänkte ni när ni valde ut produkterna?


Fegon&Wallenberg: -Det ligger seriös forskning och ansvarstagande psykologi bakom det hela. Vi har bland annat valt armband utan utsmyckning eller ornament då det annars finns risk för att bäraren "sticker ut" för mycket."


Journalist: - Vad vill ni mer berätta om er nya produkt?


Fegon&Wallenberg: -Att den redan har regeringens stöd då politikerna anser att fler modebloggare ökar företagens omsättning, Sveriges BNP och höjer vårt lands status. Ungdomar behöver bra förebilder och modebloggarna ser till att våra ungdomar kan stå sig i Europas och hela världens konkurrens. Att shoppa är att ta ansvar. Att shoppa och berätta om det är att visa vägen för människor som lever i mörkret och behöver förkovra sig. Dagens Outfit skänker världen hopp, och ger U-länderna något att drömma om, ett mål att sträva efter.


Journalist: Ni ta verkligen ansvar och tänker en del på världens situation också!


Fegon&Wallenberg: Absolut, och som ett bevis på vår goodwill kommer vi att skänka 200 startpaket till Röda Korset som vidarebefordrar dem till katastrofoffren i Burma.


Journalist, *viskande*: Psst, kan man få ett startkit? Det är inte till mig alltså ...












Det var Fegons idé ifrån början så därför får han äga 51% av aktierna, men med kvinnlig list och kanske en Ukrainare eller två kommer jag snart ha en majoritet. Moahahaha ...


Kommentarer
Postat av: Fegon

Jag ser framemot att gå till jobbet. Vi skulle rädda världen, det här är ett stort steg för oss men ett större steg för mänskligheten.

2008-06-10 @ 21:37:46
URL: http://fegon.blogg.se/
Postat av: Agge

Oj, rena rama rövarpriset oxå! Du kan skriva upp mig på två startpaket på en gång! (Allt för att fördubbla mina chanser att lyckas som bloggare och bli officiellt känd som Agge with thä kagge)

2008-06-10 @ 21:39:43
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Attans vilken affärsidé. Börjar ni med handelsbolag, eller slår ni på stort och kör AB på direkten?

2008-06-10 @ 21:57:12
URL: http://kotteby.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är så härligt att läsa när bättresortn´s hjärnor tänker till.

Risifruttin gorde det ju helt klart värt 4495 kronor btw! Jag hoppas att ni har tryckt egen logga på, även om den gamla lyser igenom. Det kommer att locka ändå. Tro mig.

2008-06-10 @ 23:27:47
URL: http://naughtyshawty.blogg.se/
Postat av: PC & Nätverksteknikern

Hmm...

Man kanske skall börja med kommentarerna här då... :D

Postat av: Baffe

Ingen bra idé för min del tyvärr :/, måste spara i flera år för att kunna köpa ett startpaket för att sedan bli rik igen.

Kanske sälja naken bilder på mig själv på nätet?

Sådant är ju också inne nu för tiden ..

hmm, det här lär behöva lite mer betänketid!

Men bra för de som är födda rika dock, var det såhär blondinbella blev rik =)?

2008-06-11 @ 18:14:55
URL: http://bafraw.blogg.se/
Postat av: joel

jag börjar bli så jävla trött på att bara överrösa den här bloggen med beröm.. skriv något uselt så jag får såga dig någon gång ;D

2008-06-11 @ 19:29:09
URL: http://joelsunderbara.blogg.se/
Postat av: Erika

Danke Fräulein Wallenberg!

Jag är förresten rätt glad att min blogg bara snittar på tio läsare per dygn. jag skulle få råångest om de var så många fler. Dessutom är jag alldeles för lat för att skriva så många kommentarer, skulle man inte kunna extrautrusta sitt paket med en personlig kommentarslav?

2008-06-11 @ 20:49:30
URL: http://erikascondo.blogg.se/
Postat av: Fröken Wallenberg

Fegon: Ett stort steg i stadiga remsandaler!



Agge: Det är billigtom man betänker att det ingår en knallrosa Chiuauavalp också! (De massproduceras, f’låt jag menar föds upp i Ukraina. Vi har fått en otroligt bra deal, därav det låga priset vi kan hålla.)



Kotteby: Wandelsbolag faktiskt. Skatter och avgifter är i princip obefintliga. Allt sköts via Ukraina.



Linda: Det är äkta Risifrutti, vi har en deal med originalmellanmålet. Vi jobbar däremot på ett eget mellanmål bestående av ekologisk naturell youghurt med osötat broccoli men vi är lite osäkra på formulan. Vi är dock överens om att socker INTE är bra för hälsan. Mellanmålsserien kommer att heta: Wegon-meal



Pc&Nätverksteknikern: Bara ditt namn gör att jag tänker att du kanske är min drömman? Äntligen en kille som förstår sig på mina schizofrena grafikkort och brummande hotande hårddisk-missljud. Tyvärr förstod jag ingenting av din sida, he he. Du kanske håller kurser?

Men börja meka med mina kommentarer du, let’s go from here …



Baffe: Många unga flickor jobbade förut hela sommaren på mac Donalds för att i september äntligen ha råd med den vårväska från Baleciaga som shoppingslampan Ebba Von Sydow menade var ett måste för att ha ett existensberättigande som kvinna i Sverige. Ebba dissade förstås den väskan sen i oktober då höstväskan kommit, och de stackars flickorna fick helgjobba hela hösten så att skolan blev lidande, för att ha råd med höstväskan – som dissades i november för då hade ”Balenciaga christmas edition” kommit … och så höll det på.

Nu kan dessas flickor spendera en engångskostnad på ett bloggstartpaket istället och få dessa väskor skickade till sin hemadress GRATIS om de bara recenserar väskj-veln i sin blogg.

Fegon&Wallenberg gör en samhällsinsats för svenska ungdomar. Amen.



Joel: Något uselt.

(Förresten, jag är säker på att du INTE kommer att gilla mitt nästa inlägg. Det kommer ingen man att göra. Särskilt inte om det blir en trend och ALLA kvinnor hakar på för att slippa gliringar om blekt fläsk osv…)



Erika: Tack! Det var en ytterst intressant förbättring. Ska ta upp det med styrelsen. Det är inte alls omöjligt. Kan bli något för the ”Höst Edition”.








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0