Ok. Ebba och Blondinbella, ni är tillfälligt förlåtna ...


(Del 2 i sammanfattningen av Modebloggsdebatten den 13 mars på kanal 1.)


Gäster bland andra: Modeblåggaren Blondinbella, Veckorövens chefredaktör Ebba Von Sydow, Miljöpartisten Maria Wetterstrand, Universitetslektorn Ann Heberlein samt Centerpattisten Kevin Federline ... jag menar  Fredrik Federley.


Förlåten: Blondinbella.

Blondinbella shoppar för tiotusen i veckan. Hon mår inte psykiskt bra annars. Hennes modeblogg inspirerar 200 000 unga flickor till shopping, vilket stärker deras självförtroende och får dem att må psykiskt bra. Blondinbella är bara 17 år, hon förstår inte bättre. Men hon ska bli advokat när hon blir stor.


Bra, då kan hon försvara fabriksägare i Indien som tvingar sina anställda att stå upp till halsen i livsfarliga kemikalier hela dagarna, när de färgar tyger som ska bli till glittertoppar, som ska sitta på en västerländsk flicka EN kväll, som sen ska slängas på sophögen.


Förlåten: Ebba Von Sydow

Hon skyddade bara sitt eget jobb som chefredaktör för en shoppingmanual när hon menade att flickors handväskshoppande är en viktig hobby. (Jämställt med pojkars hobbies som till exempel fotboll, bandy, segling, slalom, resa, plocka svamp, gitarrspel, hiphop, trägubbetäljande, eller vad de nu gillar.)


Jag vet inte. Bör man stödja shopping? Är det en hobby? Verkar vara en meningslös hobby som inte leder nånvart. Om jag gillar att köpa toarullar, ska jag köpa det varje dag då? För tiotusen kronor? Hur många arslen har jag? Eller, ja, det kanske finns Guccitoapapper? Eller Dasspejper By J Lindeberg?

  

Ok. Ebba och Blondinbella, ni är tillfälligt förlåtna ...


... MEN DET DÄR J*A ARSLET Fredrik Federley! HA HA HA HA HA!!! Snacka om att göra bort sig OCH sitt parti! Centerpartiet lär ångra hans riksdagsplats! Massbortfall från Centerns väljare ....


Federley: Vi räddar världen genom att shoppa!


Allvarligt talat, är det inte livsfarligt att han sitter i beslutsfattarposition? Han är en manlig 30-årig blondinbella - med makt, HJÄÄÄÄLP!!!!


Centerpartisten Federley undrar vad folk i tredje världen skulle leva av, om vi i väst inte shoppade. Vi ska helst shoppa ännu mer, tycker han. Ja du Fredrik, jag undrar vad Al Gore skulle säga om dina åsikter ...


... men det lär vi aldrig få veta nu när Al kan läsa min blogg, avboka alla - eventuella  - planer på att komma hit, och både Du och Sverige är utskämda för alltid!.


Kommentarer
Postat av: Jocke

Tidningen tog jag från företaget. ser alla dessa modetidningar varje, varje dag ;-)

2008-03-14 @ 17:45:18
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: Die Blog, Die!

Var ganska komiskt när han sa det där om att vi kunde rädda världen genom att shoppa, haha. Ebba sen med hennes smajl haha!

Finns ju speciella toapapper med tex sudoku, kostar väl lite mer än vanligt ;P

2008-03-14 @ 17:51:53
URL: http://dbd.blogg.se/
Postat av: Yegane

Svar: Hehe ja det kanske var lätt att gissa kändis. Många tyckte nog det! Men nu har jag en extra svår om du är intresserad!

Ha en bra kväll.

2008-03-14 @ 21:50:16
URL: http://yegane.blogg.se
Postat av: lollosmammas

Ja han den där Federley har precis som hela alliansgänget fått det liiiiiiite om bakfoten!
Vi räddar världen, men INTE den förbannade tillväxten genom att hålla tillbaka. Se´n må det gå ut över aktieägare, förtagsledare och annat pack.
Men det är väl bra att allianspartierna släppar fram såna nötter så att dom förlorar sympatisörer!
Tack för mej!

2008-03-22 @ 15:57:38
URL: http://lollosmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0