Porrsajter, 16-åringar och annat slugt ...


En av de största bloggsajterna här på blogg.se skrivs av en liten bortskämd, elak och självgod högstadiebimbo som gjort sig känd genom att vara hatad för sina hjärtlösa och ointelligenta inlägg i stil med: "Unga gravida borde se till att någon sparkar dom i magen om dom inte har vett att göra abort". Hon har tusentals läsare jämt fördelade på hatare och beundrare. Hatade kända personer brukar nämligen få en hel del beundrare på köpet, till skillnad från hatade ickekändisar. Frågan är om hon är så ointelligent? Hon har ju trots allt skapat rejält mycket uppmärksamhet kring sin person, och kanske också tjänat en hel del pengar? Kanske är hon bara hänsynslös och kallt beräknande? Eller lyssna på det här:

Hon har just skrutit om hur någon kille som heter Jens givit henne spetsunderkläder, och i en kommentar under samma inlägg har signaturen Jens skrivit detta: ...


Fröken Wallenberg: Oj hoppsan! Inlägget är visst redan borttaget. Där ser man, vilken makt man har. Jag ringde nämligen och anmälde kommentaren. Och varför gjorde jag nu det?

Därför att signaturen "Jens" egen bloggadress ledde till en -PORRSAJT!

Behöver jag tillägga att hans kommentar innehöll saker som: "åhh du är så sexig när du  ... träffas i helgen för lite analt? ... osv.
Eftersom bloggerskan har en spärrfunktion inlagd så att alla kommentarer måste godkännas av henne först innan de läggs in, så är min undran: Varför godkände den 16-åriga bloggerskan denna kommentar? Han är ju knappast en oskyldig 16-årig pojkvän till bloggerskan. Har hon hybris och tror att ett sexinlägg höjer hennes status?
Eller ... har hon helt enkelt tagit emot betalt av en porrsajt för denna olagliga smygreklam ...?

En liten extrainkomst som härmed är stoppad av konstapel Wallenberg i så fall ...

Kommentarer
Postat av: therese

Vore kul att veta om hon är sig själv eller om hon bara har byggt upp en fasad för att få fler läsare!

bra skrivet förresten =)

2008-03-03 @ 16:34:39
URL: http://ttheresel.blogg.se
Postat av: Agge

Måste bara säga att jag gillar ditt efternamn :)

mvh

oxå En wallenberg

2008-03-03 @ 16:53:39
URL: http://militra.blogg.se
Postat av: Catarina

Precis vad vi alla gatt och vantat pa, mer av Wallenbergs ilska-nu offentligt! Duktig tjej!

2008-03-03 @ 17:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0